WELKOM OP ONZE NIEUWE WEBSITE!
Met trots verwelkomen wij u op onze nieuwe website, voorzien van een moderne interface. Toegankelijk, overzichtelijk en met een nieuwe indeling waardoor u sneller en makkelijker informatie vindt over onze veiligheidsproducten.
Mocht u feedback willen geven, dan kan dit heel eenvoudig via het contactformulier.

NIEUW!!! SPECIAAL VOOR LITHIUM-ION BATTERIJEN
De BATTERY XL veiligheidskast is speciaal gebouwd voor de veilige opslag van lithium-ion batterijen. De BATTERY XL kasten hebben een aantal extra functies die de veiligheid en het werkcomfort vergroten.

Een speciaal kenmerk van de BATTERY XL is dat de deuren automatisch sluiten, zelfs als er brand ontstaat binnenin de kast. Een belangrijke extra in de opslag van lithium-ion batterijen die zelf kunnen ontbranden in geval van storingen. Zo is er extra bescherming van werknemers en werkplekken.

 

OPTIFLOW
De Optiflow beschermd de operator voor chemische dampen of deeltjes. De vuile lucht word naar de beneden door het perforatie rooster afgezogen (down-flow) en neemt zo de vervuilde lucht weg van de operator. De Optiflow biedt onbeperkte toegang voor procedures en handelingen die moeilijk uit te voeren zijn binnen een standaard zuurkast. Dit compact en draagbaar systeem kan worden geïnstalleerd op een bestaand werkblad. En hoeft niet te worden aangesloten op een bestaand ventilatie kanaal.


MAAK UW KEUZE